IML - Spanien

Caminada Intrenacional de Barcelona 

Caminada Intrenacional de Barcelona er den Spanske IML march.

Marchen gennemføres i og omkring Barcelona.


Første march dag startede mens det stadig var mørkt hvilket medførte at vej findingen var lidt vanskeliggjort samt udfordringen ved at gå på små gedestier med masser af løse sten var lidt spændende…

Den første stigning på ruten, som var starten, gik 12 km ud på ruten. Et ganske kønt stykke bjerg terræn med en fantastisk udsigt ned over Barcelona. Resten af ruten var byvandring tilbage til startområdet.


Anden march dag startede med byvandring ned til Middelhavet hvor der var et par kilometer langs vandet. Dernæst startede man med at gå op i bjergene igen hvor der også denne dag var en meget flot udsigt over byen.


På restepladserne var der uddeling af forskellige snaks og vand. Der var dog ingen mulighed for at købe sodavand eller øl heller ikke i målområdet! Dette løste de fleste vandrere ved at stoppe ved nogle af de utallige små beværtninger man passerede på ruterne.


Marchen var lagt i et kønt område med masser at se på. Selve Barcelona er præget at den igangværende kamp om selvstændighed med masser af flag og graffiti alle steder hvilket er meget beklageligt da det giver lidt af en dårlig stemning…

Marchen er velgennemført og kan anbefales at deltage i, dog skal der tages hensyn til den genneralle situationen i denne del af Spanien!

Medalje for gennemførelse af Caminada Intrenacional de Barcelona.

Der tildeles en "års spange" hvert år marchen er gennemført

Mærke for deltagelse i

"Caminada Intrenacional de Barcelona"