Germany

Bundeswehr Schützenschnur


Tysk Militært Skyde Mærke (fangsnor).

Der indgår skydning med to typer af våben til dette mærke.

Først skydning med 9mm Pistol P08 H&K USP eller Gevær – 7,62mm G3 eller 5,56mm G36 dernæst skydning med et tungt våben – 7,62mm MG 3 elller Panserværnsvåben Pzf 3.

Ordensbånd - Schützenschnur - Bronze + Silber + Gold


Der er forskellige udmeldinger fra Tyskland om hvorvidt disse ordensbånd er godkendte til brug på Tysk militær uniform eller bare er til brug på civil påklædning...

Deutsche Scharfschützen-abzeichen


Finskytte mærke fra Tyskland.


Der skydes med gamle K98k karabiner på 100 meter, for at opnå kravet til mærket skal man have en træf procent på mindst 70 %.


Dette mærke er næsten identisk i udsendende med det mærke som blev anvendt af det Tyske militær under anden verdens krig. Den eneste forskel er at der er tilføjet det nuværende Tyske flag til mærket.


Mærket i ”metal ”er købt i en Tysk forretning, - hvorvidt det er det nuværende Scharfschützenabzeichen eller en kopi af Scharfschützenabzeichen anvendt under anden verdens krig kan jeg ikke afgøre…


Der er modstridende oplysninger fra Tyskland om hvorvidt mærket må anvendes på Politi & BW uniformer eller skal betragtes som et civilt skyttemærke.

Das Traditionskontingent Deutsche Schutztruppe


Das Traditionskontingent Deutsche Schutztruppe stiftete am 7. Dezember 2011 ein Schützenabzeichen für Scharfschützen. Die Bezeichnung lautet:

„Scharfschützenabzeichen des Traditionskontingentes Deutsche Schutztruppe“, mit der Zusatzbezeichnung „in der Stufe Bronze (bzw. Silber bzw. Gold)“.

Die Verleihung hat persönlich durch den Präsidenten oder den Vizepräsidenten in feierlichem Rahmen zu erfolgen.

Schützen-abzeichen für Scharfschützen


Mærke krav og historie: "KLIK"