Canberra Walking Festival er den Australske IML march.

Denne march gennemføres i og omkring byen Canberra.

Canberra er hovedstaden i Australien. Byen består næsten udelukkende af ministerier og central administrationen for landet, der er næsten ingen industri eller private virksomheder hvilke medføre at byen virker ”noget” kedelig…

Canberra Walking Festival består at IML delen som er en to dags march samt to andre march dage som er IVV ture.

Der er normalt mulighed for at se masse af spændende fugle, kæmpe edderkopper samt kænguruer på ruterne der går gennem forskellige smukke park områder i byen samt omkringliggende skove og bakker.

Marchen gennemføres i begyndelsen af april måned som er sen sommer i Australien, hvilke kan medføre at vejret er meget varmt efter danske forhold, i 2018 var der + 30 grader og ingen skyer det meste af tiden…

Specielt første dag er der store dele af ruten hvor der er masse af cyklister der ikke tager det store hensyn til at der er gængere på vejen hvilke kan medføre spændende situationer!

På ruterne er der hver dag adskille rastepladser/kontroller hvor der er mulighed for at få både vand og saftevand, men desværre ikke andet forplejning.

Marchen virker meget velorganiseret og alle de lokale virker imødekommende og venlige på den typiske australske måde.

Jeg vil klart anbefale at deltage i denne march som er en helt speciel oplevelse i et klima og område som er meget anderledes end i Danmark.

CWF 2018
CWF 2018 - Forside
CWF 2018 - Bagside

Canberra Walking Festival - Medalje for gennemført IML to dags march

Canberra Walking Festival - Gammel type af mærke
Canberra Walking Festival - Ny type af mærke
Canberra Walking Festival - Gammel type af mærke

Canberra Walking Festival - Forskellige stof mærker for gennemført IML to dags march