Marbella 4Days Walking er en march der gennemføres i Marabella på Costa del Sol i Spanien af Hollandske tilflyttere.

Marchen er et forsøg på at kopier den Hollandske Nijmegemarch.

Hovedparten af deltage er Hollændere, der er ingen Spansk opbakning eller deltagelse…

Marchen forsøgte i en del år at blive medlem af IML, dette blev i første omgang nedstemt da IML marchen i Barcelona (Caminada Intrenacional de Barcelona) meddelte at hvis Marbella blev medlem ville de forlade IML!

Desværre var der kraftig støtte forskellige steder fra til at optage endnu en Hollandsk march i IML så i 2021 blev Marbella pludselig medlem. Dette medførte en omgående udmeldelse af Barcelona…

Derefter har det udviklet sig til en total farce, Marbella 4Days Walking meddelte ganske kort tid før marchen i 2022 at de ville forlade IML omgående. Der er ikke givet nogen som helst fornuftig forklaring på dette!

Så status er pt at både Marbella 4Days Walking og Caminada Intrenacional de Barcelona har forladt IML så Spanien er ikke længe repræsenteret i IML.

Arrangementet er meget præget af amatøragtig planlægning hvor det helt tydelig skinne igennem at det vigtige er at gennemføre forskellige fester, så er det med selve marchen lidt sekundært.

Ruterne er ikke særlig velegnet til et stort vandre event. Der er hver dag steder hvor ruten går på stærkt trafikerede veje med masser at lokal trafik der på ingen måde viser hensyn til forgængere – det er et spørgsmål om tid før nogen bliver kørt ihjel.

Marbella 4Days Walking har ikke styr på hverken IML eller IVV reglerne så også her hersker der totalt anarki!

Marchmedaljen er et lille stykke plastic, en helt ny løsning på en medalje – med det forholdsvis kraftige deltager gebyr der opkræves burde det være muligt at lave noget i metal…

Kan deltagelse i Marbella 4Days Walking anbefales? NEJ på ingen måde!

Marbella 4Days Walking 2022

"Medalje" for gennemførelse af Marbella 4Days Walking 2022

Marbella 4Days Walking 2022

"Medalje" for gennemførelse af Marbella 4Days Walking 2022

Marbella 4Days Walking 2022

Souvenirer mærke

Marbella 4Days Walking