Texas Trail Roundup er den fjerde IML march i USA.

Den blev gennemført for første gang i 2020.

Kun IML marcherne i San Antonio – Texas og Arlington – Virginia gennemføres stadig, Winston Salem Two-Day Walks og International Discovery Walk Festival Vancouver er desværre lukket for adskillige år siden.


San Antonio er beliggende i Texas tæt ved grænsen til Mexico og er den syvende største by i USA.

Byen er kendt som ”Military City USA” på grund af det store antal militære installationer i området, de mest kendte er ”Fort Sam Houston” og ”Lackland Air Force Base”. Over 80.000 personer i byen er ansat i det Amerikanske Forsvar.


Marchen strækker sig over tre dage. Om fredagen er der en rute på 10 Km. I centrum af San Antonio hvor man blandt andet passerer ”The Alamo” og et langt stykke på stierne ved floden. Om lørdagen er der ruter på 20 og 40 Km. som går langs floden på den anden side af byen, man passerer her adskillige gamle Spanske missions klostre og kan nyde at se masse af skildpadder i floden. Om søndagen går ruten langs floden igen, dog på den modsatte side af byen i forhold til lørdagens rute; man slipper heller ikke for endnu et besøg ved ”The Alamo”

Hele arrangementet er meget velgennemført og genneralt er alle de lokale indbyggere meget venlige og imødekommende!


På trods af at Texas ligger langt fra Danmark kan et besøg til denne vandring helt klar anbefales!

Texas Trail Roundup

Medalje for første gennemførte Texas Tail Roundup march, gennemførelse følgende år markeres med påsættelse af et årstal mærke på medalje båndet.

Texas Trail Roundup

Medalje for første gennemførte Texas Tail Roundup march, gennemførelse følgende år markeres med påsættelse af et årstal mærke på medalje båndet.

Texas Trail Roundup

Mærke for deltagelse i marchen.

Texas Trail Roundup 2020

Års mærke for deltagelse i marchen i 2020.

Først tildelt deltagerne efter Corona epidemien afslutning

Texas Trail Roundup 2023

Års mærke for deltagelse i marchen i 2023.